Federal Elektrik, TÜMSİAD'ı ağırladı

TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik ve Yönetim Kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde üyeliği gerçekleşen Federal Elektrik A.Ş yi ziyaret etti.

Federal Elektrik A.Ş Genel Müdürü Yardımcıları İrfan Nurdoğan, Mesut Nurdoğan ve Dış İlişkiler Koordinatörü Alkan Kaya tarafından TÜMSİAD Yönetim Kuruluna fabrika gezisi düzenlenerek çalışmalar ve ürünler hakkında bilgi alışverişi yapıldı.  

Fabrika üretim alanını gezdirilirken kaliteli hammadde, kaliteli üretim, ürünlerin geri izlenebilirliğine çok önem verdiklerini ve imalatın her aşamasının kayıt altına alındığını belirten Mesut Nurdoğan “25 yıldır Elektromekanik sektöründe faaliyet gösteren Federal Elektrik, üç fabrikasında toplam 700 personel istihdam etmektedir. Federal markası 2008 yılında dünyada tanınmış marka olarak tescil edilmiştir. Federal markasıyla Elektrik Malzemesi, Mermer, Elektronik Balast ve Doğalgaz sayacı üretimi yapıp, ve bu üretimin %50 sini 4 kıtada 40 ülke ihraç etmekteyiz” dedi.

TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik; Federal Elektrik sağladığı yatırım ve ihracat rakamları ile ekonomiye ciddi anlamda destek sağladığını belirterek TÜMSİAD’a katılmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.      

Ziyarete TÜMSİAD Şube Başkan Yardımcıları Ahmet Ölmez, Selahattin Bektaş, Cevdet Koç ve Tümsiad üyesi Resul Erkan katıldı. 
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]