Federal Elektrik Seminerlerine Ara Vermiyor

Federal Elektrik “Genel Ürün” seminerlerine ara vermeden devam ediyor.

Sakarya Üniversitesi'ne 3 gün arda arda verilen seminerler öğrencilerin katılımı ile oldukça yararlı geçti. Okullarda görülen teorik bilgileri pratiğe geçirme şansı bulan öğrenciler, ürünler ile birebir ilgilenme şansı buldular.

Öğrenciler ürün hakkında merak ettikleri tüm sorulara cevap buldular. Şalterlerde, herkesin özellikle de öğrencilerin en çok merak ettiği "Kısa Devre Testi" yapılması öğrencilere büyük bir sürpriz oldu ve oldukça memnun etti. Yerli malı olarak tüm dünya ile rekabet edecek seviyede kaliteyi yakalamış olan Federal Elektrik'i gözleri ile de görmüş oldular. Seminer sonrasında yapılan ankette kısa devre testinden ve üretim tesislerinden çok etkilendiklerini belirten öğrenciler, piyasaya atıldıklarında bu bilgilerin işlerine çok yarayacağını dile getirdiler.

3 günün ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği öğrencileri de bu seminere katılma fırsatı elde ettiler. Öğrenciler üretim hatlarını gezerken bu kadar büyük bir tesis ile karşı karşıya kalacaklarını düşünmediklerini ve çok etkilendiklerini belirttiler. Slayt gösterisi ile Federal’in diğer sektörlerini de tanıma fırsatı yakalayan öğrenciler memnun olarak Federal Elektrik'ten ayrıldılar.

Federal yetkilileri seminerlerin devam edeceğini ve istenen seminer taleplerini federal@federal.com.tr adresine mail yoluyla iletmelerini bildirdiler.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]