Fanatik çift dünya evine girdi

Sakarya\'da dünya evine giren Volkan Acun ve Hacer Kılıç çifti, nikah törenine gelinlik ve damatlık yerine taraftarı oldukları Fenarbehçe\'nin forması giyerek çıktı. Fanatik çift, nikah günü olarak Fenarbahçe\'nin kuruluş tarihini simgeleyen 19.07 tarihini seçti. Aile yakınları da sarı lacivertli formalarını giyerek törene katıldı.

Sakarya’da yaşayan ve hayatlarını birleştiren Volkan Acun ve Hacer Kılıç çifti, Fenerbahçe’ye duydukları sevgiyi nikah törenlerine taşıdı. Fanatik çift, nikah günü olarak Fenarbahçe\'nin kuruluş tarihini simgeleyen 19.07. tarihini seçti.

Çift, Serdivan Belediyesi Nikah Salonu’nda ki törene gelinlik ve damatlık yerine tutkunu oldukları Fenerbahçe’nin formasıyla geldi. Nikah masası sarı-lacivertli bayrakla süslendi. Nikah şekeri yerine çiftin Fenerbahçe formasıyla çektirdikleri fotoğraflar davetlilere dağıtıldı. Gelinin çiçeği bile sarı lacivert olması dikkat çekti. Aile yakınları da sarı lacivertli formalarını giyerek törene katıldı.

Volkan Acun, ilginç nikah törenine eşiyle beraber ortak karar verdiklerini belirterek; “Biz fanatik değiliz. Bir Fenerbahçeliyiz. Bir Fenerbahçe\'nin kendisiyiz. Bugün de Dünya Fenerbahçeliler Günü. Nişanlımla konuştuk. Buna karar verdik. 19 Temmuz\'da ‘Ramazan olsun, fark etmez, sevdiklerimizle beraber nikahımızı kıyalım’ dedik. Bambaşka bir duygu. Fenerbahçeli olmak çok farklı bir ayrıcalık. Evlenirken bu duyguyu yaşamak bam başka bir şey. Kimi büyüklerimiz; ‘yapmayın, takımınızı, gelinliğinizi giyin. O şekilde gidin\' dedi. Kimi büyüklerimiz de olumlu buldu. Fenerbahçeli olan büyüklerimiz daha olumlu buldu. Böyle bir şey düşündük. Çoğu tepki olumlu olunca karar verdik” dedi.

Eşiyle ortak arkadaşlarının aracılığıyla tanıştıklarını anlatan Acun, Fenerbahçeli olmalarının tamamen tesadüf olduğunu dile getirdi. Fenerbahçeli olmalarının bazı şeyleri daha anlamlı kıldığını söyleyen Acun, şöyle konuştu; “Maç seyrederken. Hanımlar maçlara çok sıcak bakmaz. Ben maç seyrettiğimde bir destekçim oldu. Kapatma olayı yok. Üzüldük mü beraber üzülüyoruz. Sevindik mi beraber seviniyoruz. Benfika maçında üzüldüğüm vakit benimle üzüldü. Şampiyon olduğumuzda beraber sevindik. Çok güzeldi. Maçlara da birlikte gideceğiz.”

Nikah törenine Başkan Aziz Yıldırım ve takımı davet ettiğini belirten Acun; “Kulübümüzü davet ettik. Başkanımızı davet ettik. Fenerbahçe Kulübü\'ne mail attım. Mail değil hatta mailler attım. Sosyal paylaşım sitesinde Fenerbahçe hesabına paylaşımlar yaptım” diye konuştu.

Hacer Kılıç ise iki büyük sevdayı aynı güne sığdırdıklarını ifade ederek, şunları söyledi; “Ortak karar verdik. Aynı anda düşündüğümüz bir şey. Formalarla gidelim istedik. Çok ilginçtir ki onun doğduğu gün ayın 19\'u. Bende Temmuz\'da doğdum. 19, 07 öyle bile bir araya geliyor. Doğduğumuz gün, doğduğumuz ay. İyi ki de yapmışız bu şekilde. Tanıştıran arkadaşımızın doğum günü de bugün. Çok ilginçtir ki. Onun ki de 19.07. Nikaha ailemizi çağırdık. O yüzden takımımızı da davet ettik. Ailemiz olduğu için.”
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]