Fahri Keser, Okul Turlarına Başladı

Serdivan Kaymakamı Fahri Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere ile birlikte okul ziyaretlerine başladı. Kaymakam Keser ilk ziyaretini Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu’na yaptı.

Serdivan Kaymakamı Fahri Keser, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, Şube Müdürleri Yakup Altınkaynak ve Muhammet Turgut ile birlikte Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yeni kurulan ilçelerimizden Serdivan’ın ilk kaymakamı olan Fahri Keser’in ilçenin önde gelen eğitim kurumlarından Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu ile başladıkları okul ziyaretlerinin bir program dâhilinde devam edeceği belirtildi.

Ziyarette Okul Müdürü Cumhur Karasu’nun okulun son durumu hakkında verdiği brifingden sonra öğretmenlerle söyleşi yapan Kaymakam Fahri Keser ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere okulun bölümlerini gezdi. Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Fahri Keser ve beraberindekiler okul çalışanlarına ve öğrencilere başarılarının devamını dilediler.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı program dahilinde haftada iki okulu ziyaret edecek olan Serdivan Kaymakamı Fahri Keser memnun kaldığı Bahçelievler Gazi İlköğretim Okulu ziyaretinde okul yöneticilerine, öğretmenlere ve personele eğitime yaptıkları olumlu katkılar nedeniyle teşekkür etti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]