Eyüp Yıldırım, Seçim Hazırlıklarına Devam Ediyor

SP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Eyüp YILDIRIM ve meclis üyeleri Ozanlar ve Artvin Sanayi Sitesi, Kömürlük alanında çalışanları ziyaret etti.

Adapazarı’nın daha iyi bir hizmet alabilmesi için göreve talip olduklarını söyledi. YILDIRIM, "Adapazarı’nda, halkımız arasında eşit, adaletli, insanlar arasında ayrım yapmadan halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla çalışacağız. Biz gönüllüyüz ve genciz. Hizmet vermek için yola açıktık. Herkese eksiksiz hizmet vereceğiz. Vatandaşımızın sıkıntısını yerinde görmek ve çözüm üretmek için yeniden halk meclislerimizi mahallelerimize kuracağız" dedi.

Bugün Başbakan çıkmış daire, otomobil alın diyor. Bu söylemleri ile kimin için siyaset yaptığını ortaya koyuyor, fakir adamın oyunu alıp iktidar olan başbakan bugün yoksulluğa çare olacak icraatlar yerine gelir durumu iyi olanlara danışmanlık yapıyor. Yoksulluğa çare olacak yerde ekonomik krize kapitalistçe bakıyor. Yoksulu düşünmeye bile korkuyor. Yoksulluğu gidermek için irade gerekir, rey değil ki artistlik yapılarak alınsın.  Böyle yaparak sermayedarlara kulluk görevini yerine getiriyor.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]