Eyüp Yıldırım, MÜSİAD'ın Konuğu Oldu

Protokol ziyaretleri kapsamında sivil toplum örgütlerini ziyaretlere devam eden Saadet Partisi Adapazarı belediye başkan adayı Eyüp Yıldırım, MÜSİAD’ı ziyaret etti.

Yaklaşık 10 meclis üyesiyle katıldığı ziyarette yeni başkan Necati Atalay’a hayırlı olsun diyen Yıldırım, şehrin ticari sorunlarını görüştü.

Adapazarı’nın bir ticaret kenti olmasına rağmen işsizlik sorununun yaşanmasına dikkat çeken Yıldırım, sivil toplum kuruluşlarıyla irtibat kurarak şimdiye kadar bunun önlemlerini almayan yerel idarecilere sitem etti, gerçek gündemi takip etmediklerini yineledi. Konumu itibari ile ticaret ve fuar kenti olabilecek bir Adapazarı’nın kapalı pazar yerleri hizmeti mantığıyla yönetilemeyeceğinin görüldüğünü söyleyen Yıldırım, SATSO’daki değişim inşallah belediyede de yaşanacaktır dedi.

Ortak Paydalarımız var

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden MÜSİAD Sakarya şubesi başkanı Necati Atalay; "İkimiz de makine mühendisiyiz ve bu şehirde bunun gibi birçok ortak paydamız var." diyerek uzlaşma kültürü ile karşılıklı diyalogla bir çok sorunun daha başında çözülebileceğini vurguladı. Seçilmesi durumunda kent konseylerinin icra eden bir konumda olmasını tavsiye eden Atalay ziyaret sonunda MÜSİAD’ın yayınlarından ve ajandasından hediye etti.

Ajandayı alan Eyüp Yıldırım 30 mart tarihli sayfasını açarak 5 yıldızlı hizmet bayramının bugün olacağını belirterek o günü imzaladı MÜSİAD yönetimine teşekkür etti.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]