Eyüp Yıldırım: 'İl Teşkilatımız kampla enerji depoladı'

Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım, Saadet Partisi Genel Merkez tarafından tertip edilen Bolu Bölge Eğitim seminerinin çok verimli geçtiğinin altını çizerek, teşkilat olarak motive olduklarını ifade etti. 9 ilin katıldığı bölge eğitim seminerinde enerji depoladıklarını kaydeden Yıldırım “2015\'te yapılacak genel seçimler ve Türkiye\'nin meselelerinin ele alındığı seminer verimli geçmiştir.

Eğitimlerini aldıkları verimli ve nitelikli bir kamp gerçekleştirdik. Seçimlere hazırlık kampımız Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız Oğuzhan Asiltürk’ün değerlendirme konuşmasıyla sona erdi. Sakarya olarak tüm il yönetimimiz kampa katılmış ve motive olmuşlardır. Eğitimlerini aldıkları verimli ve nitelikli bir kamp gerçekleşmiştir.” dedi.

“Milli Görüş’ün tek temsilcisi olduğunun şuurunda güncel yanılgıya aldanmamış, pes etmek yerine direnmeyi seçmiş, tarihi bir dönüm noktasından geçtiğinin farkında, hedefe kilitlenmiş bir kadro ve hareket olduğumuza, bu kampımızda bir kez daha şahitlik ettik” diyen Yıldırım, çalışmaların önümüzdeki günlerde eyleme döküleceğini ifade etti.

Saadet Partisi İl Başkanı Yıldırım, “Şimdi bu kampımızda yapmış olduğumuz istişareler, planlamalar ve uyarılar bütün teşkilat üyelerimiz tarafından, bu günden itibaren, hayata geçirilmeye başlanacak. Tüm teşkilat üyelerimiz, ülke ve bölge olarak ne kadar hassas, ne kadar kritik, ne kadar karışık bir dönemden geçtiğimizin ve bu noktada kendilerine düşen sorumluluğun bilinci ve şuuru içinde bu güne kadar yapmış oldukları çalışmayı bundan sonra zirveye taşıyacaklarına inanıyorum” dedi.

İl Başkanı Eyüp Yıldırım açıklamasının son kısmında ise şunları söyledi:
“ Eğitim seminerinde inancımızın ve tarihimizin bize yüklediği sorumluluğun bir gereği olarak, temel meseleleri birlikte istişare ettik. Bu istişare ve değerlendirmelerde sadece partimizin söylemlerini, stratejilerini, projelerini, çözüm önerilerini değil, inşallah Türkiye’nin bundan sonraki yol haritasını çizeceğiz. Türkiye’nin siyaseten ve ahlaken tıkandığı, kısır kavgaların esiri edildiği, çözümsüzlüğe sürüklendiği bir ortamda, yeni kurtuluş reçetelerini belirleyeceğiz. Bu kadro ve ruh, egemen güç tarafından 6 ay sonra gerçekleşecek tarihi seçimler ile ilgili yapmış oldukları bütün planları alt üst edecek ve Saadet Partimizi iktidara taşıyacaktır.”

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]