Evimizin Neşesi Bebekleriniz İçin En İyisi!

Evimizin neşesi, kendimizden çok onları düşündüğümüz, hastalandığında hastalandığımız, güldüğünde güldüğümüz bebekler.

Tarif edilemeyecek kadar insanın içine huzur ve mutluluk veren dünyanın en değerli varlıkları...

Bu varlıklar için herşeyin en iyisini ve en güzelini almak istersiniz değil mi?

Bebeklerinizin ihtiyacı olan kaliteli ve güvenilir tüm ürünler tek bir noktada. Belis Bebe, bebek sağlık ürünlerinden akülü araçlara, bebek mobilyalarından hediyelik eşyalara kadar bebeğinizin ihtiyacı olan bir çok ürünü tek bir çatı altında topluyor.

Bir Tıkla "Belis Bebe" Evinizde

Ülke genelinde bir çok bayisi olan Belis Bebe ayrıca www.e-belis.com isimli  sitesinde e-ticaret hizmeti de veriyor. Belis Bebe'nin ürünlerini isterseniz oturduğunuz yerden sipariş edebilir, isterseniz Yuvam Sokak'taki yerinde görüp alabilirsiniz.

Belis Bebe Nasıl Doğdu?

1936 yılında yün ve pamuk üretimi ile tekstil piyasasına giriş yapan Tarakçıoğulları, her geçen yıl üretim ve ihracat alanlarını arttırmış. Nihai olarak 2005 yılında tecrübe ve kalitesini "Belis Bebe" markasında toplamıştır.

72 Yılda Kıtaları Aşan İhracat

Tam 72 yıllık tecrübenin eseri olan bu ürünler 65 il ve 200 noktada kaliteye önem verenlerle buluşuyor. Tüm bunlarla yetinmeyen Belis Bebe dünya pazarında da sağlam adımlarla ilerliyor ve ürünlerini 27 ülkeye ihraç ediyor.

Gözünüzden sakındığınız yavrularınız için en kaliteli ürünleri, en güvenilir yerden almak isterseniz Belis Bebe bir çok alternatifiyle hizmetinizde.

Belis Bebe için tıklayın.

Belis Bebe için tıklayın.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]