Eve gelen polisi görünce 4'üncü kattan atladı

Akyazı İlçesi\'nde psikolojik sorunları olan ve kendisini merak edip eve gelen kardeşine de kapıyı açmayan 60 yaşındaki Selma S., çağrılan polis ve itfaiye ekiplerini görünce sinirlenip elinde balta ile kendini 4\'üncü kattın boşluğuna bıraktı. Ağır yaralanan Selma S., hastaneye kaldırıldı.

Mudurnu Caddesi üzerindeki bir apartmanda tek başına oturan banka emeklisi Selma S., şeker hastası olması nedeniyle ayda bir iğne tedavisi görüyordu. Ancak bu ay iğnesini de yaptırmadığı anlaşılan Selma S.\'yi merak eden İstanbul’da yaşayan ağabeyi onu kontrol etmek için evine geldi. Ancak Selma S.\'nin kapıyı açmaması üzerine ağabeyi eve polis ve itfaiye ekiplerini çağırdı.

Evin kapısında polis ve itfaiye ekiplerinin olduğunu gören kadın, dışarı çıkmak istemediğini belirterek, elindeki balta ile kendisini keseceği tehdidinde bulundu. Daha sonra elindeki baltayla birlikte apartmanının dördüncü katından havalandırma boşluğuna atladı. Düşüp yaralandığı yerde bir süre kendini kurtarmak isteyenlere direnerek tehditler savuran Selma S., polis, itfaiye ve sağlık ekiplerince ikna edildikten sonra apartman boşluğundan çıkarıldı.

Selma S., ambulansla  Akyazı Devlet Hastanesi\'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Akyazı İlçesi'nde, evine gelen polis ve iftaie ekiplerini görünce 4. kattan  atlayarak ağır yaralanan 60 yaşındaki Selma S., tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]