Ev hanımlarından örnek davranış

Adapazarı\'nda yaşayan 2 çocuk annesi Rezzan Çağlı\'nın hobi olarak yapmaya başladığı bez bebekler, arkadaşlarının da kendisine katılmasıyla  lösemili çocuklar için hediyeye dönüştü.

Adapazarı\'nda yaşayan ev kadını 40 yaşındaki Rezzan Çağlı, boş zamanlarını değerlendirmek için bez bebek yapmaya başladı. Daha sonra kendisine arkadaşları İlknur Kılıç, Saadet Keten, Gülşen Sürücü, Canan Tuncay ve Sema Tekin de katıldı. Çağlı \'\'Ev kadını olduğumuz için boş vaktimiz de olunca bez bebek yapmaya başladım. Bunu gören arkadaşlarım da bana destek verdi" diyerek şöyle devam etti:

"Kız çocuklar için bez bebek, erkek çocuklar için bez dinozor yaptık. Daha sonra \'bu bebekleri nereye gönderebiliriz\' diye düşündük. Çok sayıda kuruma ve Çapa Tıp Fakültesi\'ne mail attık. Çapa Tıp Fakültesi Hemotoloji Ünitesi doktorları bize ulaştılar ve 70 lösemili çocuğun ünitelerinde tedavi gördüğünü belirttiler. 15 günde 40 bez bebek ile 30 tane bez dinozor yaptık. Bu  bebekleri hiçbir ticari düşünce taşımadan çocukların mutlu olması için Çapa Tıp Fakültesi\'ne yollayacağız. Bunların çocuklarımızı sevindirecek olması bizleri mutlu ediyor. Bebeklerde kullandığımız maddelerin çocuklarımızın sağlıklarına olumsuz bir yönü yok. Bu çalışmalarımızın örnek olması en büyük dileğimiz."
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]