Euro 2008 İçin 400 Bin Türk Bayrağı Üretildi

İsviçre ve Avusturya'nın ortak organizasyonunda yapılacak 2008 Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi 400 bin Türk bayrağı, şampiyonaya katılacak 16 ülkenin taraftarları için de 5 milyon bayrak, kaşkol ve atkı üretildi.

Bayrak, kaşkol ve atkıları üreten fabrikanın sahibi Mustafa Can, Euro 2008 için 400 bin Türk bayrağı ürettiklerini söyledi. Euro 2008'e katılacak 16 ülke hazırlıklarını sürdürürken, takımlarını destekleyecek taraftarlar için bayrak, kaşkol ve atkı üretimi de hız kazandı. Sakarya'nın Geyve ilçesinde bulunan İstiklal Bayrak Fabrikası, finallere katılacak 16 ülkenin bayrak, kaşkol ve atkılarını üretiyor.

Fabrikanın sahibi Mustafa Can, şampiyonaya az bir sürenin kaldığını belirterek, siparişleri yetiştirmek için geceli gündüzlü çalıştıklarını vurguladı. Şampiyona için şimdiye kadar 5 milyon bayrak, atkı ve kaşkol ihraç ettiklerini anlatan Can, A Milli Takımı destekleyecek taraftarlar için de 400 bin Türk bayrağı gönderdiklerini vurguladı.

Türk taraftarlar için 600 bin kaşkol ve atkı ürettiklerini dile getiren Can, "Hedefimiz Euro 2008'e 6 milyon bayrak, kaşkol ve atkı üretmek. Siparişleri yetiştirmek için uğraş veriyoruz. Şu ana kadar gönderdiğimiz siparişlerden memnun kalındı. Siparişleri zamanında yetiştireceğiz." dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]