Et Çalarken Suçüstü Yakalandılar

Sakarya Üniversiesi'ne (SAÜ) yemek veren bir firmada çalışan iki kişi, firmanın kampüste bulunan deposundan çaldıkları etleri bir kasaba satmaya götürürken suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan iki firma çalışanının, şimdiye kadar depodan 200 bin TL civarında et çalarak kasaba sattıkları ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, SAÜ'ye yemek veren firmanın sorumlusu O.N.B. kampüsteki yemekhanenin depolarından sürekli olarak açık verilmesi üzerine araştırma yaptı.

Yaptığı araştırmada, yemekhanenin deposunda çalışan H.T.'nin (30) beraberinde V.D. (43) isimli çalışanla birlikte farklı zamanlarda depodan mal çıkartıp götürdüklerini belirledi. Depodan aldıkları eti bir araca yükleyerek götüren iki firma çalışanını takibe alan firma sorumluları, eti dışarı çıkartmak için kullanılan aracı durdurarak polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis, firma görevlilerinin şikayeti üzerine H.T. ve V.D.'yi gözaltına aldı.

Araçta yapılan aramada, depodan çalınan 120 kilo et bulundu. İki zanlının, çaldıkları etleri bir kasaba sattıkları ileri sürüldü. Çalıntı etleri aldığı iddia edilen kasap hakkında da işlem başlatıldı. Firma sorumlusu O.N.B., polise verdiği ifadede, şimdiye kadar depodan çalınan etlerin değerinin 200 bin TL civarında olduğunu söyledi. Gözaltındaki iki kişinin emniyetteki sorguları sürüyor.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]