Esnaftan Sakaryaspor'a destek

Serdivan esnafına, Sakaryaspor’a verdikleri 5 bin TL’lik kombine desteği için teşekkür eden Başkan Toçoğlu, “Sakaryaspor’un başarılı günlerine döneceğine yürekten inanıyoruz. Serdivanlı esnaflarımızın, şehrimizdeki esnaf ve STK’larımıza örnek olmasını diliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan Arabacıalanı Mahallesi esnafı ile bir araya geldi. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydın ve iş adamı Orhan Kocabıyık’ın da yer aldığı toplantıda esnaf adına söz alan İsmail Kıray, “Serdivanlı esnaflar olarak Sakaryaspor’umuzun eski günlerine dönmesi en büyük arzumuzdur. Bu amaçla şehrimizin takımına 5 bin TL’lik kombine desteği sağladık. İnşallah göstermiş olduğumuz bu duyarlılık diğer esnaflara da örnek olur” ifadelerini kullandı.

Şehrin desteğinin Sakaryaspor’un başarılı günlerine geri dönmesine çok önemli katkılar sağlayacağını ifade eden Başkan Toçoğlu, “Şehrimizin marka değerleri Sakaryaspor’umuza gösterilen bu destekten dolayı esnafımıza çok teşekkür ediyoruz. Sakaryaspor’un başarılı günlerine döneceğine yürekten inanıyoruz. Serdivanlı esnaflarımızın, şehrimizdeki esnaf ve STK’larımıza örnek olmasını diliyoruz” diye konuştu. Destekleri için esnafa teşekkür eden Sakaryaspor Kulübü Başkanı Aydın ise, hep birlikte, Sakaryaspor’u özlenen günlerine geri döndüreceklerinin altını çizdi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]