Esnafıyla büyüyen şehir Sakarya

Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası üyeleri ile buluşan Başkan Toçoğlu, “Biz esnafı ile büyüyen bir şehiriz. İnşallah güçlü hükümetimiz ve yerel yönetimler işbirliği ile Yeni Sakarya’nın inşa sürecini sürdüreceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Bakkallar ve Bayiler Odası üyeleri ile bir araya geldi. Arya Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekili ve yeni dönem adayı Ali İhsan Yavuz, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Hasan Alişan, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Akdardağan ve çok sayıda esnaf katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Akdardağan, “Her alanda gelişen bir Türkiye var. İnşallah hep birlikte, bakkallarımızın bu gelişimde daha aktif rol almasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
Başkan Toçoğlu, “Önümüzde önemli bir genel seçim süreci var. Türkiye’nin 13 yıl öncesinde ne durumda olduğunu biliyoruz. Şimdi ise yeni yollarıyla, hastaneleriyle, köprüleriyle her alanda gelişen bir Türkiye var. Bu gelişimin devam edebilmesi için hükümetimizin istikrarı çok önemli. Her zaman ifade ediyoruz, Yeni Türkiye’nin ayakları yere sağlam basıyor. Biz hiçbir zaman gerçekleşmeyecek vaatler içerisinde olmadık. Her zaman milletimize, şehirlerimize katkı sağlayacak projeleri hayata geçirdik” diye konuştu.

Büyükşehir ve esnaf işbirliği ile şehirde önemli çalışmaların gerçekleştirildiğine de vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Biz esnafı ile büyüyen bir şehiriz. Bugüne kadar esnafımızla sürekli istişare halinde olduk. Esnafımızın hemşerilerimize daha iyi şartlarda hizmet sunabilmesi için önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Hayvan Pazarı’nı taşıyarak standartlarını daha modern hale kavuşturduk. Süpürgeci ve nakliyeci esnafımız için modern mekanlar inşa ettik. Yeni projelerimiz de var. İnşallah güçlü hükümetimiz ve yerel yönetimler işbirliği ile Yeni Sakarya’nın inşa sürecini sürdüreceğiz” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]