Esnaf proje bekliyor

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, siyasi partilerin milletvekili adaylarını esnaf olarak ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ancak ve esnafa yönelik projeler beklediklerini söyledi.

Seçimlerin tüm ülkemiz ve şehrimiz adına hayırlar getirmesini temenni eden Başkan Akdardağan, “Tüm partilerimize ve değerli milletvekili adaylarına bu seçim sürecinde başarılar diliyoruz. Bilindiği gibi her seçim dönemi küçük esnafımız ve özellikle bakkal amcalarımız siyasilerin uğrak mekanları oluyor. Esnafımız bu ziyaretlerle memnun oluyor. Seçimden seçime de olsa esnafın ayağına gelen siyasilere bir nebzede olsa içimizi dökme ve isteklerimizi anlatma fırsatı buluyoruz” dedi.

Bugüne kadar tüm partilerin siyasi seçim beyannamelerinde genel anlamda esnaf ve sanatkara yönelik kapsamlı bir vaat bulunmadığına dikkat çeken Başkan Akdardağan, “Esnaf ve sanatkarın sorunları bellidir. Kuzuyu kurda boğdurmamak, nefes alabilmek için yapılan düzenlemelerin genişletilmesi, özellikle bakkal esnafının unutulmaya yüz tutmuş esnafa verilen kredilere dahil edilmesi, AVM’lere belirlenen kriterler haricinde izin verilmemesi, esnafın desteklenmesi gibi isteklerimiz ve beklentilerimiz var. Bu taleplerimizi her fırsatta dile getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Akdardağan, “Evet yapılan düzenlemeler var ama yine de yetersiz görmekteyiz. Özellikle şehrimize katkı sağlayacak olan projeler başta olmak üzere, esnafın isteklerine önem verilen projelerde yer almak istiyoruz. Seçilip Ankara’ya gönderdiğimiz milletvekillerinde mecliste esnafımız adına, şehrimiz adına çalışmalar yapmasını ve istemleri mecliste takip etmesini bekliyoruz, talep ediyoruz. Bu anlamda isteklerimize kulak verilmesini önemle rica ediyoruz” dedi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]