Eskişehir'deki 'Büyük Buluşma'ya Sakarya da katılacak

Cumhuriyet Halk Partisi genel seçim startını Eskişehir’den veriyor. Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve çok geniş bir katılımın olacağı ‘Bölge Toplantısı’ 16 Kasım Pazar günü Eskişehir’de yapılacak.

Çok sayıda katılım

Atatürk Kültür ve Sanat Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek toplantıya Afyon, Kütahya, Sakarya, Bilecik ve Bursa illerinden katılım olacak.

Yol haritası çizilecek

Gerçekleşecek büyük buluşmada 2015’te yapılacak seçimlerde izlenecek yol haritası belirlenecek. Toplantıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

16 Kasım 2014 Pazar günü saat 11:00’de başlayacak toplantı, Atatürk Kültür ve Sanat Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Toplantıya, Afyon, Kütahya, Sakarya, Bilecik, Bursa ve Eskişehir il ve ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, kurultay delegeleri, il ilçe disiplin kurulu, ilçe başkanları ve yönetim kurulları, il ilçe kadın kolları başkanları katılacak. Gerçekleşecek toplantıyla ilgili bilgi veren CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar, “Bu toplantıda genel seçimlerde oluşturulacak yol haritasını paylaşarak yine 2015 seçimleri ile ilgili bilgilendirme sunumu yapılarak iktidara yürüyüşünün ilk adımları atılacaktır” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]