Eski terminal arazisine yeni proje

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eski Terminal arazisinde yeni bir Sosyal Gelişim Merkezi inşa ediyor.

Aile kavramının önemine dikkat çeken Başkan Zeki Toçoğlu, "Aile kurumunu ayakta tutmak, güçlenmesine katkıda bulunmak ve yarınlarımızın teminatı gençlerimizin sağlıklı ve mutlu yaşam sürmelerine ön ayak olmak için sosyal projeler üretmeyi sürdürüyoruz. Sosyal projelerimiz kapsamında hayata geçirdiğimiz Sosyal Gelişim Merkezi, sosyal hayatımıza renk katacak, farklı mimarisiyle herkesin beğenisini kazanacak" diye konuştu.

Sosyal Gelişim Merkezi’nde gerçekleşecek hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Toçoğlu, "Sosyal Gelişim Merkezi’mizde, kadınlarımıza, çocuklarımıza, yaşlılarımıza, engelli kardeşlerimize yönelik önemli çalışmaları hayata geçireceğiz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin’in büyük destek verdiği Sosyal Gelişim Merkezi’mizde, sosyologlar, psikologlar ve sosyal hizmet uzmanları görev alarak sosyal politikalar geliştirilecek. İhalesini çok yakında gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Sosyal Gelişim Merkezi’nde yer alacak birimler hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, "Merkezimizde Aile içi iletişim seminerleri başta olmak üzere aile hayatının önemine dikkat çeken seminer ve eğitimler düzenleyeceğiz. Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğümüz, Yaşlı Hizmet Birimimiz ile Aile ve Çocuk Kulüplerimiz de Sosyal Gelişim Merkezi’mizde hizmet verecek" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]