Eşini 14 yaşındayken kaçırdı, 6 yıl sonra hapis cezası aldı

Sakarya\'da, şu anda 3 aylık hamile olan eşini 6 yıl önce 14 yaşındayken kaçırarak birlikte olan ve 18 yaşına gelince de resmi nikah kıyarak evlenen 24 yaşındaki İlhami T., \'Çocuğun cinsel istismarı\' suçundan çarptığıldığı 5 yıl 6 aylık hapis cezasını çekmek üzere cezaevine girecek. Genç kadın ise eşinin hapse girmesini istemediğini söyledi.

Ferizli İlçesi\'nde 2008 yılında meydana gelen olayda, o dönem 18 yaşında olan İlhami T. 14 yaşındaki Gizem K.\'yi (T.) kaçırarak birlikte oldu. Genç kızın ailesinin şikayeti üzerine yakalanan genç tutuklandı. 3.5 aylık hapis cezası sonrasında aileler anlaştı. 18 yaşını dolduruncaya kadar da ailesinin yanında kalan Gizem, 2 yıl önce resmi nikah yaparak kendisini kaçıran İlhami T. ile evlendi.

Bu arada, Sakarya 1\'inci Ağır Ceza Mahkemesi\'nde görülen \'Çocuğun cinsel istismarı\' davasında İlhami T. 5 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Karar Yargıtay tarafından da onanıp infaz için Ferizli Adliyesi\'ne gönderildi.

"Cezaevine girersem yuvam yıkılır"

5 yıl 6 aylık cezasını çekmek üzere cezaevine girecek olan İlhami T. şunları söyledi:

"Eşimi kaçırdıktan sonra cezaevinde 3.5 ay yattım. Daha sonra aileler arasında anlaşma yapılarak resmi nikahımız ve düğünümüz yapıldı. Gelen bu ceza ile birlikte şu anda perişan durumdayız. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Düğün yapabilmek için kredi çekmiştim, borçlarım var. Ben cezaevine girersem yuvam yıkılır. Yetkililerin bana yardımcı olmasını istiyorum" diye konuştu.

Üç aylık hamile Gizem T. de eşinin hapse girmesini istemediğini söyledi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]