Eser Ortaokulu, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

2013 yılında yapılan Seviye Belirleme Sınavında (SBS) başarılı olan öğrenciler ile Okul İdaresi ve Öğretmenleri, Abant-Mudurnu-Göynük ve Taraklı gezisinde gönüllerince eğlendiler.

Okul İdaresince öğretim yılı başında belli bir hedef gösterilerek öğrencilerin motivasyonunu arttırmaya yönelik bu çalışma beraberinde başarıyı getirdi.

Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Betül Cihan, “Bu geziye arkadaşlarımızla bir daha görüşeceğimizi düşünerek farklı bir heyecanla hazırlandık” derken, Sakarya Anadolu Lisesini kazanan Ayşenur Zengin ise gezi nedeniyle okul idaresine ve öğretmenlerine teşekkür etti.
Gezi, Abant Gölü\'nde mangalla başladı. Abant Gölünde yapılan geziden sonra sırasıyla Mudurnu ve Göynük ilçelerinde tarihi ve turistik yerler gezildi.

“Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizi motive etmeye çalışıyoruz”

Göynük Kaymakamı M. Nuri Çetin, ilçelerine yapılan böyle anlamlı bir geziden dolayı teşekkür edip öğrencilerle yakından ilgilendi. Tarihi konakta geziye katılanları ağırlayıp, öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektirdi.

Göynük\'ten sonra Taraklı’ya geçildi. Burada tarihi konaklar gezildi. Okul Müdürü Muhsin Topçi, öğrencileri göstermiş oldukları başarılarından dolayı tebrik ederek, “Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizi motive etmeye çalışıyoruz” dedi. Ayrıca geziye katılan 8’inci Sınıf öğrencilerine de örnek teşkil eder ve daha sistemli, planlı çalışmalarını sağlayacağını söyledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]