Erkekliğe İlk Adımını Attı

Güleryüz Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı & Remziye Bedir çiftinin torunu ve Özlem & Abdullah Bedir çiftinin tek oğlu Kerem Bedir, erkekliğe ilk adımını attı.

GÜLERYÜZ AİLESİ

Sapanca Özkum Tesisleri'nde düzenlenen cemiyete, Bedir ailesinin yurt dışı ve yurt içinden gelen çok sayıda aile, dost ve akrabaları katıldı. Güleryüz ailesinin tam kadro hazır bulunduğu cemiyete katılan davetliler, Özlem & Abdullah Bedir çiftini tebrik ederek, Kerem Bedir'e de geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Davetlilerle yakından tek tek ilgilenen Bedir ailesi, herkese "Hoş geldiniz" dileklerinde bulundu.

ÇOK MUTLUYUM

Duygularını kendisi için hazırlanan özel hatıra defterine yazan Kerem Bedir, "Bugün çok mutluyum. Ailem ve akrabalarım, beni sevenler hep yanımda. Herkes beni ziyaret edip, hediyeler verince daha da mutlu oldum. Bu mutlu günüme gelerek, beni yalnız bırakmayan herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum." dedi. Cemiyete katılan bazı davetlilerde, duygularını hatıra defterine yazdı.

Kerem Bedir, Sapanca Özkum Tesisleri'nde düzenlenen muhteşem cemiyetle erkekliğe ilk adımını attı.

Güleryüz Kuyumculuk Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah & Özlem Bedir çifti, tek oğlu olan Kerem Bedir'i sünnet ettirmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

Güleryüz Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Sıtkı & Remziye Bedir çifti, torunu Kerem'in yanından bir an olsun bile ayrılmadı.

Amcası Rıfkı Bedir ve ailesi, bu mutlu gününde yeğenleri Kerem'i yalnız bırakmadı.

Bedir ailesi, cemiyette tam kadro hazır bulundu.

Amcaları İsmail ve Süleyman Bedir, her zaman olduğu gibi bu mutlu gününde yeğenleri Kerem'in yanında oldu.

Halası Zeynep, her zaman Kerem'in yanında idi.

Büyük amcası Rıfkı Bedir, yeğeninin bu mutlu gününde örnek misafirperverlik gösterdi.

Güleryüz Kuyumculuk personeli de cemiyete tam kadro halinde katıldı.

Cemiyete katılan Güleryüz Kuyumculuk personeli, Kerem Bedir'e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]