Erenler'e 3500 metrelik bisiklet yolu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Erenler’e bisiklet yolu yapıyor.

Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, “Asfalt çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağı Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddeleri’nde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın standartlarına uygun 3500 metre bisiklet yolu yapacağız. Şehrimizin bisiklet yolu ağını genişletiyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, devam eden ulaşım yatırımlarında vatandaşların alternatiflerini arttırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Erenler’in trafik akışını daha da rahatlatacak Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddeleri’nde çalışmalarına devam eden Fen İşleri’ne bağlı ekipler, bölgede yeni bir çalışmaya daha başlıyor. Daha önce Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı üzerinde yapımı tamamlanan bisiklet yolu projesi, Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddeleri’ne de uygulanıyor. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, “Şehrimizin bisiklet yolu ağını genişletiyoruz” diye konuştu.

Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddeleri üzerinde devam eden asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından bisiklet yolu yapım çalışmalarının başlayacağını belirten Yolcu, “Murat Soğancıoğlu ile Yavuz Selim Caddeleri’nde asfalt çalışmaları tamamlandıktan sonra bisiklet yolu yapımı başlayacak. Bakanlığımızın belirlediği standartlarda, bisiklet ve araç trafik akışını aksatmayacak şekilde tasarladığımız projemiz ile bölgemize 3500 metre bisiklet yolu kazandırmış olacağız. Çalışmalarımızın ardından duble yolları, çevre düzenlemeleri ve bisiklet yolları ile Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddeleri, Erenler’e büyük değer katacak” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]