Erenler'deki parklar elden geçiriliyor

Erenler Belediyesi, havaların güzel gitmesini fırsat bilerek ilçe genelinde bakım onarım ve temizlik çalışmalarına başladı.

Erenler\'deki parklar elden geçiriliyor
Havaların güzel gitmesini fırsat bilen Erenler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, yoğun kar yağışından etkilenerek yan yatan ağaçların desteklenmesi ve budamaları yapılıyor. Aynı zamanda parkların genel temizliklerinin de yapıldığını belirten yetkililer ilçe genelindeki tüm parkların bu şekilde bakımdan geçirilmeye başlandığını, trafik konusunda tehlike arz eden parkların etrafının çit veya avlu ile çevrilmek üzere tespit çalışmalarının da yapıldığını belirttiler.

Tıkanan kanallar temizleniyor
Erenler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Kozluk mahallesi Nehir Caddesi üzerinde kalan ve yoğun yağışlardan etkilenerek tıkanan kanallarda temizleme çalışmaları yapıldı. Yaklaşık bir kilometre uzunluğunda ki kanalın tıkanması ve yoğun kar yağışı ile birlikte kanallardan su aktarılamaz hale geldiğinden dolayı arklarda yaşanan tıkanma, bölge halkının mağdur duruma düşmemesi için ekipler tarafından temizlendi. Yoğun bir çalışma içerisine giren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaların sonucunda kanalları kısa bir süre içerisinde eski haline getirdi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]