Erenler'deki festivale yoğun katılım

Erenler Halk Eğitim Merkezi ve Erenler Belediyesi\'nin destekleriyle düzenlenen festival yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Açılışını Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler İlçe Kaymakamı Mehmet Mızrak ve şehir protokolünün gerçekleştirdiği festival, coşkulu bir şekilde kutlandı. Erenler Halkının da yoğun katılım gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında Yunus Emre Meydanı\'na çeşitli çadırlar kurularak halka ücretsiz cilt bakımı, dikiş nakış hizmeti ve tatlı ikramı gibi hizmetler sunuldu.

Festivalde açılış konuşması yapan Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, "Sakaryamız\'a ve Erenlerimiz\'e yapılan bu çalışmaların hayırlı olmasını ve ülkemizdeki birlik beraberlik ve dirliğin devam etmesini diliyorum. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bunun gibi etkinliklerin ve eğitimlerin sürekli yapılmasını diliyorum" dedi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise festivalden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu çapta etkinliklerin Erenler sınırları içerisinde yapılmasından gurur duyuyoruz. Erenler Belediyesi olarak bütün imkanlarımızla destekçisiyiz. Erenler Halk Eğitim Merkezi yapmış olduğu hizmetler çerçevesinde birçok vatandaşımızın bilgi ve becerilerini geliştirmesinde etkili olmuştur. Bu konuda müdürümüze ve ekibine teşekkür ederiz. Bundan sonra yapılan etkinliklerde ve çalışmalarda her zaman layik olduğunuz gibi en iyisini yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Sergide Erenler Halk Eğitim Merkezi\'ndeki birçok kurstan çıkan öğretmen ve öğrencilerin eserleri yer aldı. Yunus Emre Meydanı\'nda yer alan etkinliklerde sahne programları, canlı performans etkinlikleri ve sergi salonu da büyük ilgi gördü. Osmanlı Gelin Odası özel temalı yılsonu sergi ve etkinlik açılışında el sanatları, dikiş, nakış, giyim, aşçılık pastacılık gibi çeşitli kurs öğrencilerinin yapmış oldukları çalışmalar ziyaretçilere sergilendi.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]