Erenler'deki Esnafı Sevindiren Dernek Açıldı

Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde Sakarya Umum Pazarcılar Derneği, 40 metre karelik mekânda pazarcı esnaflarına hizmet etmek üzere açıldı. 

Sakarya Umum Pazarcılar Derneği Erenler ilçesinde açıldı. 

Dernek; Erenler ilçesi, Mehmet Akif Ersoy caddesi üzerinde 40 metre karelik mekânda pazarcı esnaflarına hizmet etmek üzere açıldı. Yapılan açılış programına Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Ak Parti Erenler İlçe Başkanı Mahmut Uzun, Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, Hacıoğlu Mahalle Muhtarı Hüsnü Karpuz, Tabakhane Mahalle Muhtarı Erol Şahin, Karasu Pazarcılar Derneği Başkanı Ahmet Yavuz Yiğit, pazarcı esnafı ve vatandaş açılışta hazır bulundu.


Amacımız Pazarcı Esnafımızın Mesleki Bilgisini Arttırmak

Sakarya Umum Pazarcılar Derneği Başkanı Oktay Od, yaptığı konuşmada; “Amacımız, pazarcı esnaflarımızın mesleki bilgisini artırmak, yeni pazar yerleri açılmasına destek olmak, pazarlarımızda vatandaşların güvenle alışverişlerini sağlayacak tedbirler almaktır” dedi.

Kapalı Pazar Yeri

Pazar esnafı: "Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e pazar esnafına sağladıkları kolaylıklar ve desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.  Erenler Belediye Başkanımız Sayın Cavit Öztürk’ün kapalı pazar projesini destekliyoruz, bizlerde Erenler ilçesinde yapılacak olan modern bir pazar yerinin esnafın ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verebileceğine inanıyoruz. Bu nedenle bir an önce böyle bir çalışmanın hayat bulmasını arzu ediyoruz" dedi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, açılışta pazar esnafına derneğin hayırlı hizmet desteği vereceğine inandığını ifade etti.

10 dönümlük Bir Alana İhtiyaç Var

Öztürk “Hedefimiz Erenler İlçemize kapalı bir pazary yeri kazandırmaktır. Tüm pazar esnafımızı içine alabilecek yaklaşık 10 dönümlük bir araziye ihtiyaç duymaktayız. Bu nedenle de bu çalışmayı ötelemek zorunda kaldık” şeklinde konuşan Öztürk, yer bulma ile ilgili çalışmaları sürdüğünü söyledi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]