Erenlerde'ki çalışmalar yerinde incelendi

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk Erenler ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.


Erenler Belediyesinin yeşile ve çocuklara verdiği öneme değinen vekil Çelik, Yunus Emre Meydanından sonra Erenler İlçesine üç yeni park daha kazandıracak olan Başkan Öztürk’e vatandaşa rahat nefes aldıracak olan bu projeler için teşekkür etti. Başkan Öztürk ise bu yeni park projelerin Eylül ayı sonuna doğru tamamlanacağı bilgisini verdi.

Asfalt çalışmalarına denetim

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Erenler İlçesinde durmaksızın devam eden asfalt çalışmalarını Milletvekili Hasan Ali Çelik ile yerinde inceleyerek vekil Çelik’e çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Erenlerin hemen hemen her gölgesinde devam eden yol ve kaldırım çalışmaları olduğunu belirten Öztürk, Bağlar mahallesinde Mehmet Zait Kotku camii yanı 7027,7030,7032,7040 sokaklarda ki yol çalışmalarını vekil Çelik ile birlikte inceledi.

Esnaf ve hasta ziyaretleri

Milletvekili Hasan Ali Çelik ile birlikte fabrika ziyaretleri yapan Başkan Öztürk, Esnaf ziyaretleri ile mutlu oluyoruz halkımızın istek şikâyet ve temennilerini ilk ağızdan dinliyoruz. Vatandaşlarımız ve esnafımız da bizim bu tür ziyaretlerimizden son derece memnun kalıyor” dedi. Daha sonra Milletvekili Hasan Ali Çelik, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Bekirpaşa mahalle muhtarı Alaattin Akbıyık ve Bekirpaşa mahallesinin sevilen tanınmış simalarından İsa Yenioğlu, Bekirpaşa mahallesinde ikamet eden ve bir süre önce rahatsızlanarak istirahat eden Nevzat Torun’u da evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]