Erenler'deki bayramlaşma programına yoğun ilgi

Erenler Belediyesinin geleneksel bayramlaşma programı Bayramın birinci günü olan Cuma günü Cuma namazı sonrasında 14:00’te Belediye Hizmet Binasında yapıldı.

Bayramlaşma Programına; AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ve Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Demirkapı ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, STK temsilcileri, esnaflar, belediye personeli ile vatandaşlar katıldı.

Program boyunca misafirlere çeşitli ikramlarda bulunulurken ev sahibi Öztürk programa katılanlar ile yakından ilgilendi ve bayramlarını kutladı.
Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutlayan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Bayramlaşma Programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Bağışlanmamız için bir fırsat olan Ramazan ayı’nı geride bıraktık. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir, sevdiklerimizi hatırlamaktır, çocukları sevindirmektir. Dargınların bir araya gelmesi kırgınların barışması, bağların kuvvetlenmesidir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileği ile bütün İslam Aleminin bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]