Erenler'de Yarı Finale Doğru

Erenler Belediyesi personel futbol turnuvasında son akşam oynanan karşılaşmalarla grup maçları tamamlandı.

Erenler Spor Kompleksinde oynanan son akşam turnuva maçlarında birbirinden güzel enstantaneler yaşandı. A grubunda, Er-yap ve Zabıta takımları ile B grubunda ise Mali İşler ile Kademe takımları yarı finale yükselme şansı yakalamış oldular.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk oynanan karşılaşmaları saha içinde yedek kulübesinde heyecanla izledi. Belediye personeli maç oynayan arkadaşlarını yalnız bırakmayarak tezahüratlarla moral desteği verdiler.

Er-yap İşi Sağlama Aldı

Günün ilk karşılaşmasında grup liderliği için çıkan Er-yap takımı ile Zabıta takımı çıktıkları müsabakada izleyenlere güzel goller izlettiler.

Rakibi Zabıta takıma karşı ilk dakikalarda kurduğu baskılı oyununu son dakikaya kadar sürdürme başarısını gösterdi.Er-yap kalesinde devleşen Serdar rakibin gol umutlarını söndürme başarısını göstererek farklı galibiyette imzasını atmış oldu.

Muharrem ve Murat’ın şık golleri izlemeye değerdi. Adnan’ın attığı tek gol ile Remzi’nin güzel oyunu ve asistleri ise Zabıta’ya galibiyet için yetmedi. Maçın sonunda Er-yap grup lideri olurken, Zabıta ekibi ise grup ikinciliği ile yarı finale yükselen takım oldular.

Beraberlik İmara Yetmedi

Turnuva gecelerinin grup maçlarında son akşamın, son maçında karşılaşan puansız olarak mücadeleye başlayan İmar İşleri ile Kademe  takımları kıyasıya mücadeleden sekiz gol ve güzel enstantaneler çıkardılar.

Fakat gol düellosunda gülen taraf Kademe takımı oldu. Karşılıklı atılan dörder gol heyecanı yükseltmeye yetti. Taraftar baskısına boyun eğen  maçın hakemi Kadir Demir kontrolü toparlamakta zorlanmasına rağmen yine de her iki takım oyuncuların gönlünü almayı başardı.

Yükselmek İçin Hayat Verdi

B grubunda oynanan son karşılaşmanın sonucunda; imar işlerine mağlup, grubu lideri olarak tamamladı. Kademe takımı ise averajla grup ikincisi olarak yarı finale yükselen takım oldular.

İmar işlerinin başarılı kalecisi İrfan’ın nefis kurtarışları ile Yakup’un attığı şık gol geceye damgasını vurdu. Muzafferin ise performans düşüklüğü gözlerden kaçmadı Kademenin kurtarıcısı Basri’nin attığı goller Kademeye yükselmek için hayat verdi.

Zabıta 1 Er-yap 5

Zabıta (1):
Necdet Ali Bahattin Yücel Yasin Remzi Kadir İsmail Güngör
Antrenör: Hamido
Er-yap (5): Serdar Muharrem Adil Murat Fatih Kadir Semih Erol Ahmet Yılmaz İsmail
Antrenör: Kadir Yeşilyurt
Goller: Adnan dk 10 ( Zabıta) Muharrem dk 13-23-25-32 Murat dk 15 ( Er-yap) 
 

İmar İşler 4  Kademe 4

Saha:
Erenler Spor Kompleksi
Hakem: Kadir Demir
İmar İşleri (4): İrfan Yakup T. Musa Muzaffer İsmail Ramiz Yakup Y. İsa
Antrenör: Murat Eren
Kademe (4) : Zeki Ali Kenan Hamit Şaban İsmail Melih Basri Metin Mustafa
Antrenör:  Kenan Sevim
Goller: İsa dk 21-23 Muzaffer dk 46 Yakup dk 49 (İmar) Ali dk 20 Basri dk 35-42-45 ( Kademe)  

GOL KRALLIĞI

MALİ İŞLER

Gürcan Alkan 3
Çetin Yılmazer 3
Metin Tınaz 3
Hasan Öter 2
Rıdvan izgi 1

KADEME

Şaban Çolak 1
Ali Eraslan 3
Basri Güzel 4

FEN İŞLERİ

Mehmet Erdem 2
Ali Karaca 2
Kemal Çakmak 2

ZABITA

Ali Yılmaz 2
Adnan Nalbant 4

İMAR

Ali Akdeniz 1
İsa Mandıralı 2
Muzaffer Durmaz 1
Yakup Yılmaz 1

ER-YAP

Ahmet Taştekin 1
Murat Eren 4
Muharrem Suel 4

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]