Erenlerde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri sona erdi

Erenler Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile düzenlenen “Girişimcilik Eğitimi” sona erdi.

Uygulamalı Girişimcilik eğitiminin; Kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin bir iş planına dayalı olarak kuracağı işletmelerin başarı düzeylerini artırmak, girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak, Girişimciliğin desteklenmesi, yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması amacı ile verildiğini belirten yetkililer, Eğitimlerin Erenler Belediyesi Toplantı salonunda 13.10.2014-24.10.2014 tarihleri arasında 70 saat sürdüğünü ve bir ay sonra katılımcılara sertifikalarının verileceğini bildirdiler.

Bu eğitimlerde devamlılığın esas olduğunu ve herhangibir sınav olmadan eğitime devam eden katılımcılara ömür boyu geçerli olan “uygulamalı girişimcilik eğitimi sertifikası” verildiğini belirten eğitmen Öğr. Gör. Orhan Akbulut, “şirketlerini kuracak girişimcilere bu eğitimlerde; girişimcilik ve özellikleri, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve öğeleri, pazar araştırması, pazarlama planı, üretim planı, yönetim planı ve finansal plan konularında teorik ve uygulamalı dersler işlendiğini ayrıca iş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar hakkında katılımcılara eğitim verildiğini belirtti. 

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]