Erenler'de Kick Box Rüzgarı Nefesleri Kesti

Erenlerde 23 Nisan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı kutlama programı Erenler Belediyesi tiyatro salonunda yapıldı.

Yücel Ballık İlköğretim Okulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı kutlama programı, hava muhalefeti nedeniyle Erenler Belediyesi Kültür Merkezi Tiyatro salonunda gerçekleştirildi.

Geleceğimiz Sizlersiniz

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan programda konuşma yapan Yücel Ballık ilköğretim okul müdürü İsmail Yaman; "89. Yıl dönümünü kutladığımız Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını, okul olarak 3. kez şenlik olarak kutlamaktayız. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve ekibine, Okul aile birliğine, değerli velilerimize ve emeği geçen herkese ve sevgili yavrularımıza teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise yaptığı konuşmada; "Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramının tüm ulusumuza ve geleceğimiz olan çocuklarımıza kutlu olsun" dedi.

Çocuklar Hünerlerini Sergilediler

Yücel Ballık İlköğretim Okulu öğrencileri hazırladıkları çeşitli skeçleri oynadılar, şiirler okudular, folklör gösterilerini de başarıyla sundular. Kalabalık izleyicinin bulunduğu salondan çokça alkış aldılar.
Şen Samuray Erenler’de

Kick Box gösterilerini sunan çocuklar nefesleri kestiler. 25 Sporcunun sergiledikleri çalışmalarını Antrenörleri İbrahim Şen nezaretinde başarıyla sundular. Bu günün çocukları yarının büyükleri, geleceğimiz sizlersiniz."Sigara ve uyuşturucuya değil kalem ve spora sarılın" dövizini açan küçük Kick Box’cular veliler tarafından bol alkış aldılar.

Makedonya ve Gürcistan’dan Misafir Vardı

23 Nisan programına renk katmak için düzenlenen kutlamalara katılan Makedonya ve Gürcistan ekibi sergiledikleri oyunlarla ve sempatik davranışlarıyla da izleyenlerden tam puan aldılar.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]