Erenler'de Kentsel Dönüşüme vatandaş yetki verdi

Erenler Belediyesince Kentsel Dönüşüm alanında yapılması düşünülen 1. Etap 12 blok 280 daireden oluşan kısım için vatandaşlarla yapılan bilgilendirme toplantıları sonrasında muvaffakat anlaşmaları imzalanmaya başlandı.

Erenler\'deki Kentsel Dönüşüm yetkisini Çevre ve Şehircilik Bakanlığından alan Erenler Belediyesi ile, 666 dönüm alanda yapılacak olan Kentsel Dönüşümün 1. Etap 12 blok 280 daireden oluşan kısım için muvaffakat görüşmeleri neticesinde hak sahipleri tapu devir işlemleri için muvaffakat senetlerini imzalamaya başladı. Mevcut konutların ve bu konutlar üzerindeki hak sahiplerinin tespitleri yapılarak hak sahipleriyle muvafakat görüşmeleri gerçekleştirildi. Anlaşmaya varılan hak sahiplerinin taşınmazlarının tapu devirlerine başlandı. Hak sahipleri proje üzerinden istediği kattan istediği daireyi beğenerek seçme şansına da sahip olacak.

Erenler\'deki Kentsel Dönüşümün aşamalarında elde edilen başarının sırrını açıklayan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk; doğru strateji, sıkı takip ve yapılan iyi diyaloglar ile dönüşüm hedefine adım adım yaklaştıklarını belirtti. Vatandaşın mağdur olmaması için azami çaba sarf ettiklerinin altını çizen Başkan Öztürk: "Halkımızla kurduğumuz güven ve gönül köprüsü sayesinde yaptığımız tüm hizmetlerde olduğu gibi kentsel dönüşümde de bu güne kadar önemli bir başarı elde ettik. Biz kentsel dönüşümü hemşehrilerimizle birlikte başaracağız inşallah ve elde ettiğimiz başarının en büyük sahibi de yine hemşehrilerimiz olacak” dedi. 
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]