Erenler'de Dünya Yetimler Günü iftarı

Erenler Belediyesi\'nce “Dünya Yetimler Günü” dolayısı ile düzenlenen iftar programında ilçedeki yetim ve öksüz çocuklar biraraya geldi.

Yeryüzünün yetim, öksüz ve terk edilmiş çocukları için önemli bir adım atıldı. İHH İnsani Yardım Vakfı’nın teklifiyle İslam dünyası, yetim çocuklar için el ele veriyor. 15. Ramazan tarihi ilk defa dünyanın yetim çocukları için özel bir gün olarak ilan edildi.
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Kültür Merkezinin üçüncü katında düzenlenen iftar programı öncesi, öksüz ve yetimlerle sohbet edip onların sorunları ile ilgili bilgi aldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile tüm belediyelerde yetim ve öksüzlere iftar yemeği verildiğini ifade eden Başkan Öztürk, “Bu günkü iftar soframız çok farklı ve anlamlı. Erenler Belediyesi olarak, Dünya Yetimler Günü nedeniyle İlçemizde bulunan yetim ve öksüz kardeşlerimiz ile biraraya geldik. Onların iyi ve kötü günlerinde hep yanlarında olacağız. Annesi olmayanın annesi, babası olmayanın da babasıyız. Davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]