Erenler'de Bilgi Yarışması

Erenler Belediyesi ve Erenler Halk Eğitim Merkezi tarafından başlatılan Kur’an-ı Kerim ve Arapça yaz kurslarında Bilgi Yarışmaları düzenlendi.

Erenler Belediyesi Bilgi Evi ve Erenler Halk Eğitim Merkezi tarafından “okullara hayat olsun yaz etkinlikleri” çerçevesinde başlatılan 29 ayrı alandaki yaz kursları tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede açılan Kur’an-ı Kerim ve Arapça kursuna katılan miniklere Erenler Belediyesi tarafından hediye edilen Elif-Ba, Kur’an-ı Kerim, siyer ve Arapça kitaplarından işlenen konularla ilgili kurs ortası bilgi yarışması düzenlendi. 9 ayrı grubun yarıştığı bilgi-deneme sınavında birinci olanlara törenle hediyeleri takdim edildi.Törene Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende bilgilendirme konuşması yapan Erenler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdulvahit Uygar, “29 adet kurs çeşidi ile eğitimlerin devam ettiğni belirterek desteklerinden dolayı Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e teşekkür etti. Uygar, Özellikle Yüzme başta olmak üzere diğer tüm kurslarımıza yoğun destek veren, yer ve malzeme temin eden Erenler Belediyemize  veliler adına şükranlarımızı sunuyoruz. Bugünde burada    Kuran-ı Kerim ve Arapça öğrencilerimizin kıyasıya bilgi yarışmalarının sonunda hediyelerini takdim etmek için hazır bulunuyoruz. Öğrenci ve velilerimizi, yaz aylarını dolu dolu geçirdiklerinden dolayı tebrik ediyorum”dedi.

Öğrenciler ile yakından ilgilenen Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk konuşmasında, bu kursların sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde 2 yıldır açıldığını ve giderek artan talep ile kurs çeşitliliğinin fazlalaştırılarak her yaz öğrenci ve gençlere kurs açmaya devam edeceklerini dile getirdi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]