Erenler yeni yatırımlarla artık daha güzel

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, ilçede hayata geçirilen yatırımlardan dolayı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ziyaret etti.

Tır-Kamyon Parkı ve Nakliyeciler Sitesi, yeni duble yollar ve Sakarya Park projesinin Erenler için önemli yatırımlar olduğunu belirten Öztürk, “İlçemize daha da değer katacak bu önemli yatırımların hayata geçirilmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

"Rüya proje Sakarya Park"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ağırladı. Erenler’de hayata geçirilen yatırımlardan dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden Öztürk, “Nakliyeci esnafımıza büyük kolaylıklar getirecek, daha modern hizmet sunmalarına olanak sağlayacak Tır-Kamyon Parkı ve Nakliyeciler Sitesi hizmete alındı. Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddeleri’nde çalışmalar tamamlanmak üzere. Erenlerimiz yeni duble yollarına kavuşuyor. Rüya proje Sakarya Park’ta çalışmalar devam ediyor. İlçemize daha da değer katacak bu önemli yatırımların hayata geçirilmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu ve Başkan Toçoğlu’na plaket takdim etti.

Şehrin her bölgesinde çalışmaların devam ettiğini ve hayata geçirilen projelerin Sakarya’nın gelecek vizyonunun belirlenmesinde önemli bir yere sahip olacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Tüm mesaimizi, şehrimizin her bölgesine, her köşesine hizmet ulaştırmak için harcıyoruz. Vatandaşlarımızın daha modern bir kentte yaşaması, gelecek nesillerimize daha yaşanabilir bir kent bırakabilmek için çalışıyoruz. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Erenler’de de hayata geçirdiğimiz projeler bu düşüncenin ürünüdür” şeklinde konuştu.

Erenler’de hayata geçirilen projeler hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “D-650 Karayolu üzerinde bulunan Tır Garajı’nı kaldırarak, esnafımızın çağdaş standartlarda hizmet sunmasını sağlayacak Tır-Kamyon Parkı ve Nakliyeciler Sitesi’ni hizmete aldık. Eski garajın bulunduğu alanda da bir çalışma başlatacağız. Vatandaşlarımızın aileleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri bir park inşa edeceğiz” dedi.

Duble yolların da kısa süre içerisinde trafiğe açılacağını da sözlerine ekleyen Başkan Toçoğlu, “Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddeleri, bölgemizde büyük bir ihtiyacı karşılayacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın büyük destek verdiği bisiklet yolu projemizi, bu caddelerde de uygulayacağız. Bu güzergaha, 3 bin 500 metre bisiklet yolu yapacağız. Erenler’in yeni arterleri, peyzajı ve bisiklet yolları ile bölgeye önemli değer katacak” şeklinde konuştu.

"Sakarya’mızı daha da ileriye taşıyacağımıza inancımız tam"

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, konuşmasının son bölümünde Sakarya Park’ın yılbaşına yetiştirilmesini hedeflediklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Sayın Başbakanımızın müjdesini verdiği Sakarya Park’ta çalışmalarımız devam ediyor. Projede yer alan Necip Fazıl Kısakürek Anıtı ve sosyal tesisler yapım aşamasında. İnşallah, yılbaşına kadar projemizin ilk etabını tamamlayacağız. Gelişimini sürdüren ve geleceğe umutla bakan Sakarya’mızı ilçe belediyelerimiz arasında sağladığımız birliktelik ve işbirliği ile daha da ileriye taşıyacağımıza inancımız tam” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]