Erenler protokolü, şehit ailelerinin bayramını kutladı

Erenler ilçesinin protokol üyeleri Kurban Bayramı öncesinde şehit aile ve yakınlarını ziyaret etti.

Erenler İlçesi Kaymakamı Mehmet Mızrak, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Recep Tepetaş ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Zafer Özden ile birlikte Kurban Bayramı öncesinde dört şehit ailesini ziyaret etti. Heyet Şehit ailelerinin bayramlarını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

Kaymakam Mızrak: “Devlet tüm imkânları ile yanınızdadır”

Erenler ilçesindeki şehit ailelerine ve yakınlarına Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile birlikte ziyaretler gerçekleştirdiklerini, bayramlarını kutlayarak bir ihtiyaçlarının olup olmadığını ve hatırlarını sorduklarını belirten Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, “ Sizin evlatlarınız bu ülkenin birlik ve beraberliği için canlarını tereddüt etmeden feda ettiler. Vatanları için şehit olan asker, polis ve diğer tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Sizler şehitlerimizin bizlere bıraktığı emanetlerisiniz. Devlet Emniyeti, Jandarması ve Belediyesi kısacası tüm imkânları ile sizlerin yanınızdadır” diyerek şehit aile ve yakınlarının bayramlarını kutladı.

Başkan Öztürk: “Kapımız her daim açık”

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Kaymakam, Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile birlikte şehit aile ve yakınlarına yönelik yapılan ziyaretlerin bayram sonrası da devam edeceğini belirtti. Başkan Öztürk, “Kardeşlik, barış ve huzur içerisinde yaşayabilmemiz için canlarını feda ederek, şahadet mertebesine ulaşan şehitlerimizin bizlere emanet bırakmış olduğu ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmadık bundan sonrada bırakmayacağız, kapılarımız kendilerine her daim açık ve açık kalacak” diyerek tüm şehit aile ve yakınlarının bayramlarını kutladığını söyledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]