Erenler Kaymakamlığı, hizmet içi eğitim semineri düzenledi

Erenler ilçesinde Kaymakamlık tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda hizmet içi eğitim semineri düzenledi.

Seminere Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, İlçe Daire müdürleri, Okul Müdür ve yardımcıları katıldı.
İçişleri Bakanlığı, Sakarya Valiliği ve Erenler Kaymakamlığı birimleri ile Bakanlık Taşra Teşkilatı Hizmet İçi Eğitim Planı gereğince, 12 Şubat ve 12 Mart tarihleri arasında Hizmet İçi Eğitimlerinin ilk semineri olan rapor ve sunum hazırlama teknikleri eğitimi düzenlendi.

Eğitimde konuşan Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, “Her yıl bir program dahilinde Kaymakamlık olarak hizmet içi eğitimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her memurun işini iyi öğrenmesi için bu eğitimler şart. İşini iyi öğrenen, işini daha iyi yapar, bu da vatandaşa daha iyi hizmet olarak geri döner, böylece devlet vatandaş için vardır söylemi de yerini bulmuş olur. Bu eğitimler ayrıca personelin kaynaşması ve bilgi alışverişi açısından önemli. Bilginin paylaşılması çok önemlidir. Maalesef yurdumuzda bu paylaşım az. Oysa hayat nasıl paylaşmakla güzelse, bilgiyi de yapılanları da paylaşmak güzel çünkü bilgi paylaştıkça çoğalır. Güzel bir şey yapınca, birkaç meslektaşımla paylaşıyorum paylaşmak istiyorum. Onun da yapmasını istiyorum. Sizler de aynı zihniyette olunuz. Bu mesleklerin kamuoyu nezdinde prestijinin artmasına yol açar” dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]