Erenler İmam Hatip Ortaokulu'ndan Görsel Sanatlar Sergisi

Erenler İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin Görsel Sanatlar Öğretmeni Kerime Koyun\'un öncülüğünde bir sene boyunca hazırladıkları çalışmalarının yer aldığı sergi kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla açıldı.

Sergi açılışına; İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Müdür Yardımcısı Alaettin Dişli, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Açılış kurdelesini öğrencilere kestiren İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, sergide emeği geçen tüm öğrencileri ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Kerime Koyun\'u tebrik etti. Bu tür faaliyetlerin okullarda mutlaka yapılması gerekliliği üzerinde duran Sandıkçı, “Okullar; öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri doğrultusunda her alanda geliştirildiği mekânlar olmalıdır” dedi.

120 adet eserin bulunduğu sergide tuval, karakalem, kolaj, zentangle, lavi teknikleri ile yapılan çalışmalar ve grapon tekniği ile yapılan üç boyutlu çalışmalar yer aldı. Okul öğrencilerinin bir yılın emeği olarak sergilediği eserler davetlilerin büyük beğenisini kazandı. Ada Alışveriş Merkezinde iki gün açık kalan sergide ayrıca ebru çalışması da yapıldı. Ebru çalışması sergiye gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti. Erenler İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Recep Yazıcı, öğrencilerin el becerilerine dayalı sosyal faaliyetlerin eğitimde çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, serginin açılmasında emekleri bulunan öğretmenlerine ve velilerine teşekkür etti.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]