Erenler İlçesi'ne İki Yeni Mahalle Daha Katıldı

İlimiz Adapazarı İlçesine bağlı Alancuma ve  Horozlar Mahalle’lerinin buradan ayrılarak Erenler ilçesine Bağlanma talebi ile ilgili olarak “sınır anlaşmazlığı, mülki ayrılma ve birleşme ile köy kurulması ve kaldırılması hakkındaki yönetmeliğin 20. maddesine göre; 21.01.2010  tarihinde halk oylaması yapıldı ve bu oylama neticesinde Alancuma Mahalle’si 22 hayır oyuna karşılık 314 evet oyla ve Horozlar  Mahalle’si 1 hayır oyuna karşılık 189 evet oyuyla Erenler ilçesine katılma kararı aldılar. 
 
Adapazarı Belediyesi'ne Teşekkürler 
Alancuma Mahalle Muhtarı Zeki Dilbaz  2000 Yılında: '' Sakarya’nın Büyükşehir olması ile birlikte malul olan Alancuma Köyü,Büyükşehir Belediyesi'ne Mahalle olarak bağlanmıştır. Büyükşehir Yasası’nın da yapılan değişiklikle birlikte Adapazarı İlçesine bağlandık. O dönemden beri Adapazarı Belediyesi'nden güzel hizmetler aldık, Başkan Süleyman Dişli’ye güzel hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Konum itibari ile Erenler İlçe sınırları içersinde kaldığımızdan dolayı Erenler İlçe’sine geçme ihtiyacı duyduk. Yapılan referandum sonucunda 22 hayır oyuna karşılık 314 evet oyu çıktı. Mahallemiz için hayırlı olsun. Aynı hizmetleri Erenler belediyesinden de alacağımızı umuyorum” dedi.
 
Seçimler Sakin Geçti.
Horozlar Mahalle Muhtarı Erol Sevim “. Sınırlarımız Erenler İlçesinde olduğundan dolayı daha güzel hizmetler almak için referanduma gittik. Seçimler gayet sakin ortamda geçti ve başarı ile sonuçlandı. Mahallemiz için hayırlı olsun” dedi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]