"Erenler İlçemiz Büyüyor ve Güzelleşiyor"

AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Duran, "Erenler ilçemiz büyüyor ve güzelleşiyor" dedi.

AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı Başkanı Mahmut Uzun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükriye Erdemir, Gençlik Kolları Başkanı Harun Baykan ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Aziz Duran'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Duran, Erenler'in ilçe olmasıyla birlikte göreve gelen yeni yönetime başarılar diledi. Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve ilçeye yaptığı katkılardan dolayı Başkan Aziz Duran'a teşekkür ettiklerini belirten AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı Başkanı Mahmut Uzun, "Başkanımız her zaman bizim yanımızda. Hizmet noktasında sağ olsun hiçbir zaman isteklerimizi geri çevirmiyor. Biz de başkanımızın yanındayız. İlçemize yaptığı katkılardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aziz Duran ise, göreve gelen yeni yönetime başarılar diledi. Erenler'in büyüdüğünü ve güzelleştiğini söyleyen Başkan Duran, "Erenler'in ilçe olmasıyla birlikte partimizin yeni yönetimi de göreve başladı. Yeni yönetiminize görevlerinizde başarılar diliyorum. İnşallah birlikte çok daha güzel hizmetlere imza atacağız. Esasen Erenler, birçok problemini çözmüş bir ilçemiz. Her geçen büyüyor ve güzelleşiyor. Büyük alışveriş merkezimiz de bu bölgemizde yer alıyor. Erenler'de aslında yapılacak çok fazla iş kalmadı. Bundan sonra yapacağımız ufak bazı hizmetlerle Erenler çok daha güzel olacak. Biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erenler'in ve güzel şehrimizin çok daha güzel olması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz" diye konuştu.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]