Erenler HEM'den yaz kursları

Erenler Halk Eğitim Merkezi 2012-2013 Eğitim ve Öğretim yılı sonunda okulların tatile girmesi ile öğrencilere yönelik özel yaz kursları düzenliyor.

Geçen yaz 6 dalda 1150 öğrenciye verilen eğitim ve hizmette bu yıl 14 dalda eğitim imkanı veriliyor. Kurslar tamamen ücretsiz olup sadece kurs için gereken araç-gereç temini veliler tarafından karşılanacak. Yaz eğitimleri Milli Eğitim Bakanlığı\'nın Okullar Hayat Olsun Projesi çerçevesinde Erenler Belediyesi ile ortaklaşa düzenleniyor.

Yetişkinler için de birçok dalda eğitim veren yaz kurslarına son başvuru tarihi 5 Temmuz.

Erenler Halk Eğitim Merkezi\'nin bu yaz düzenleyeceği kurslar ve kurslara katılacakların yaş aralıkları şöyle: “Yüzme (6-12 yaş grubu için), Basketbol (7 yaş üzeri kız ve erkekler için), Voleybol (7 yaş üzeri kız ve erkekler için), Masa Tenisi (7 yaş üzeri kız ve erkekler için), Güreş (7 yaş üzeri erkekler için), Kick Box (7 yaş üzeri kız ve erkekler için), Mental Aritmetik (7-15 yaş arası kız ve erkekler için), Pilates ve Aerobik, Arapça, Kur’an-ı Kerim Öğretimi, İngilizce (7 yaş üzeri kız ve erkekler için), Bilgisayar, Satranç, Drama ve Tiyatro (7 yaş üzeri kız ve erkekler için)”

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]