Erenler HEM'de yeni dönem başlıyor

Erenler Halk Eğitimi Merkezi’nin 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Yeni Kurs Programları Başlıyor.

Erenler Halk Eğitimi Merkezi tarafından okulların kapanmasından sonra açılan yaz kursları ise sona erdi. Erenler HEM\'de 2014 Haziran ve Ağustos ayları arasında yapılan “Okullar Hayat Olsun Yaz Kursları”nda 4.988 öğrenci eğitim aldı. Kurslarımız içerisinde en çok talep edilen kurslar Yüzme, Kur\'an-ı Kerim, Basketbol ve Matematik Kursları oldu. Velilerin de yoğun olarak talep ettiği kurslar, Erenler Belediyesi ile ortaklaşa Erenler HEM merkez bina dahil olmak üzere farklı mahalle ve köylerdeki kurs merkezlerinde açıldı.

2013-2014 yılında Erenler HEM\'de öğrenci rekoru kırıldı. 83 farklı çeşit kursta toplamda 15.844 öğrenci eğitim aldı ve sertifika sahibi oldu.

2014-2015 eğitim öğretim yılı kurs kayıtları 1 Eylül itibari ile başladı.

Yeni dönemde; YGS, LYS, KPSS, Güzel Sanatlar Fakülte ve Lise Yetenek Sınavlarına Hazırlık,

Dil eğitimleri: İngilizce, Almanca, İtalyanca, Arapça, Japonca, Rusça, İspanyolca, Boşnakça, Gürcüce

Spor eğitimleri: Basketbol, Kick-Boks, Futbol, Güreş, Voleybol, Karate, Yüzme, Step Aerobik, Masa Tenisi

Hasta Kabul İşlemleri, Hijyen Eğitimleri,İş Makineleri Eğitimi, Zabıt Katipliği (F Klavye), Halkla İlişkiler Elemanı, Bilgisayar İşletmenliği, Okul Öncesi, Aşçılık, Pastacılık başta olmak üzere yüzlerce kursumuz açılacaktır.
Tüm kurslarımızı http://www.erenlerhem.gov.tr/ \'den inceleyebilir, online kayıt olabilirsiniz. Kayıt ve detaylı bilgi için Erenler HEM merkez binası Bilgi İşlem\'e de başvurulabilir.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]