Erenler HEM'de Kuran ve Arapça kursları başladı

Erenler Belediyesi Bilgi Evi ve Erenler Halk Eğitim Merkezi tarafından başlatılan Kur’an-ı Kerim ve Arapça yaz kurslarında kitaplar belediyeden.

Erenler Belediyesi Bilgi Evi ve Erenler Halk Eğitim Merkezi tarafından “okullara hayat olsun yaz etkinlikleri” çerçevesinde başlatılan 29 ayrı dalda ki yaz kursları Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor. Bu çerçevede açılan Kur’an-ı Kerim ve Arapça kursuna katılan miniklere Erenler Belediyesi tarafından hediye edilen Elif-Ba,  Kur’an-ı Kerim ve Arapça seti Belediye Başkan Yardımcısı Ali Akdeniz ile Erenler HEM Müdürü Abdulvahit Uygar tarafından dağıtıldı.

Erenler Halk Eğitim Müdürü Abdulvahit Uygar, “Karate, Voleybol, Kikboks, Basketbol, Yüzme, Güreş, Futbol, Piyano, Gitar, Bağlama, Akordeon, Ney, Keman, Matematik, Türkçe, İngilizce Kur’an-ı Kerim, Zeka Oyunları Kulübü, Okul Öncesi Eğitim Sınıfı, Arapça, Almanca, Fransızca, Resim (Yağlı Boya-Kara Kalem), Ebru-Tezhip, Etkili ve Hızlı Okuma, Drama (Uygulamalı Tiyatro), Halk Oyunları, Bilgisayar, Satranç olmak üzere 29 adet kursumuzu Ramazan Ayı başlamadan aktif hale getireceğiz. Bugünde burada Kuran ve Arapça öğrenmek isteyen minik yavrularımıza Erenler Belediyesi tarafından Elif-ba, Kur’an-ı Kerim ve Arapça seti hediye edildi, bizlerin her zaman yanında olan Erenler Belediye Başkanımız Cavit ÖZTÜRK ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Ali Akdeniz, “Sosyal Belediyecilik anlayışı içerisinde minik yavrularımızın zamanlarını daha verimli geçirebilmeleri için Erenler Belediyesi Bilgi Evi, Erenler Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte 29 adet kursumuzu başlatıyoruz. Bu kurslarımızın tamamını Ramazan ayı başlangıcına kadar aktif hale getireceğiz. Bu günde burada yavrularımıza Kur’an-ı Kerim ve Arapça seti hediye ediyoruz. Hayırlı olsun” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]