"Erenler Halkına verilen sözlerin Takipçisiyiz"

Saadet Partisi Erenler İlçe Başkanlığı haftalık yönetim kurulu olağan toplantılarını her salı akşamı teşkilat lokalinde yapıyor.

Erenler İlçe Başkanı Yaşar Günay, Saadet Partisi’nin tüm ilçe teşkilatlarının her hafta Salı günleri yönetim kurulu toplantılarını yaptığını, bağlı oldukları belediyelerin çalışmalarını yakından takip ettiklerini anlatarak, “Biz de Erenler İlçe teşkilatı olarak, büyük büyük vaatlerle iktidar olan, Ak Parti hükümeti ve belediyelerinin yapmış veya yapamamış olduğu hizmetleri bizzat takip ediyoruz. Mahalle başkanlarından gelen raporları değerlendiriyoruz. Erenler de olması gerenleri, yapılması lazım gelen hizmetlerin takipçisi olacağız.” şeklinde açıklama yaptı.

Her hafta teşkilat olarak bir mahalle ziyareti yaptıklarını vurgulayan Yaşar Günay, “Erenler halkı ile iştişare halinde oluyoruz. Yaptığımız müzakerelerde, kentsel dönüşümün ileride doğuracağı sorunların olduğu görülmektedir. Günde güne artan nüfus ile arsa ve konut ihtiyacı da artmaktadır. 1.sınıf tarım arazilerimiz yok edilmektedir. Kentsel dönüşüm akılcı projelerle olmalı yanlışlıkları göz ardı edilmemelidir. Merkezimizdeki çıkmaz sokak ve çıkmaz caddelerde iyileştirilmelidir. Çarşamba ve Cuma günleri yaşanan Pazar yerlerindeki trafik sıkışıklığına çözüm üretilmelidir. Bununla ilgili Erenler halkının şikayetleri göz ardı edilmemelidir. Çarşamba pazarı ile kesişen caddeler 250 metre aralıklarla açık tutulmalıdır.” Şeklinde çareler üretti.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]