Erenler büyük bir kentsel dönüşüme hazırlanıyor

 Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Kentsel Dönüşüm" Projesi\'nin Küpçüler ve Yenimahalle bölgesinde toplam 666 dönüm alanda uygulanacağını bildirdi.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, ilçeyi 2023 vizyonuyla geleceğe hazırlamak için çalıştıklarını belirtti.

Erenler\'de kentsel dönüşüm çalışmasının yapılması gerektiğini vurgulayan Öztürk, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kentsel dönüşüm lafını, rantsal dönüşüm söylemiyle yıpratmaya çalışmak, bu konuyu siyasi malzeme yaparak kamuoyunu yanlış bilgilendirmek, şehrimizin geleceğine bir fayda sağlamayacağı gibi milletimizin geleceğiyle oynamakla eş değer olarak görülecektir. Bizim çalışmasını yürüttüğümüz kentsel dönüşüm milletimizin dışında başkalarına rant sağlayacak bir dönüşüm asla olmayacaktır. Hepimizin üzerinde derin izler bırakan yaşadığımız büyük deprem felaketinden gerekli dersleri almış insanlar olarak, Erenler\'in güvenli ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi için milletimizin menfaatleri doğrultusunda el birliğiyle çalışmak zorundayız."

Öztürk, hazırlanan raporların ve imar planlarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığına teslim edildiğini kaydetti.

666 dönümlük kentsel dönüşüm projesi

Kentsel Dönüşüm Projesi\'nin, Küpçüler ve Yenimahalle bölgesinde toplam 666 dönüm alanda gerçekleştirileceğini bildiren Öztürk, şunları kaydetti:

"Bakanlıktan onay geldikten sonra belediyemizin internet sitesinde hazırlanmış olan özel bölüme, mülkiyet sahibi vatandaşlarımız kimlik numarasını girerek kendisiye ilgili her türlü bilgiye ulaşabilir. Ayrıca vatandaşlarımız SESOB binasının alt katında bulunan Kentsel Dönüşüm Ofisi\'ne gelerek burada bilgi sahibi olabilecek."
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]