Erenler Bilgi Evi'ne yoğun ilgi

Erenler Belediyesi’nin Erenler Halk Eğitim Merkezi ile ortak çalışmasını yürüttüğü “Bilgi Evi” uygulaması çeşitli sınavlara hazırlanan öğrencilere büyük destek sağlamaya devam ediyor.

Çocukların geleceğe daha iyi hazırlanmaları amacıyla Erenler ilçesinde ikamet edenlere yönelik hazırlanan kurslarda Yükseköğretime geçiş sınavı (YGS), Kamu Personeli seçme sınavı (KPSS), Lisan yerleştirme sınavı (LYS), Temel öğretimden ortaöğretime geçiş sınavı (TEOG), 6 ve 7. Sınıflara etüt dersleri, Güzel Sanatlar ve resim bölümlerine hazırlık kurslarının yanısıra Açık İlköğretim, Lise ve Açıköğretim Fakültesi Hazırlık Kursları, Yabancı Dil Hazırlık gibi kurslar ile Erenler ilçesinin eğitimde adını duyurması isteniyor.

Gelişen özgüvenleri ile büyük başarılar sağlayan çocuklar için Erenler Belediyesi olarak üzerlerine düşeni her zaman yapacaklarını vurgulayan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “çocuklarımız ve gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Dolayısı ile bizim onların eğitimine ve gelişimine katkı sunmak gibi bir sorumluluğumuz var. Açtığımız kurslarda hem yeni şeyler öğrenecek hem yeteneklerini geliştirecekler. Eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık kaçınmaycağız. 2014-2015 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]