Erenler Belediyesi'nden yeni bir uygulama

Erenler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Çarşamba Pazarı sonrası etrafa güzel koku saçan bir sistemle yolları temizliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren temizlik aracı, tertemiz yaptığı yol temizleme çalışmaları ile dikkat çekiyor. Cumhuriyet Caddesi üzerinde kurulan Çarşamba Pazarının sebze meyva kısmında pazar sonrası rutin temizlik faaliyetlerini yürüten araçla bundan böyle ilaveten güzel kokular püskürten bir karışımla pazardan sonra kalan balık ve çöp gibi kokuların giderilmesi de sağlanacak. Çarşamba günleri ilçede kurulan Çarşamba Pazarının sebze meyve bölümü her Perşembe günü rutin olarak koku püskürmeli temizlik aracı ile temizlenecek.

Aracın, temizlik esnasında çevreye güzel kokular püskürttüğünü belirten Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk; “Çarşamba Pazarının sebze meyve bölümünde pazardan sonra kalan kötü kokuların giderilmesi için mevcut temizlik uygulamasına ilave olarak bundan böyle çevreye güzel kokular yayan bir sistemle yolların temizleneceğini belirtti. Ayrıca çöp konteynerlerinin de köpüklü su ile temizlenmeye başladığını belirten Başkan Öztürk, halkı rahatsız eden çöp kokularına ve Çarşamba Pazarı sonrası pazarın sebze meyve kısmında oluşan kokulara bu uygulamalar ile son verileceğini söyledi.


9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]