Erenler Belediyesi'nden yeni bir sosyal donatı

Erenler Belediyesi Fen İşleri ve Park ve Bahçeler ekipleri ortaklaşa sürdürdükleri çalışmalar ile ilçe genelinde ki parkların bakım ve onarımlarını yaparken bir yandan da sosyal donatı alanları oluşturmaya devam ediyor.

Küpçüler Mahallesi 3042 sokak ile Bahar sokak arasında kalan 2705 metrekarelik alandaki mevcut oyun grubu ekipler tarafından yaklaşık bir ay önce kaldırılmıştı. Şu anda ise içerisinde yeni oyun grupları, spor aletleri, mini futbol sahası ve basketbol sahası olan bir parkı oturma grupları ile birlikte hizmete sunmak için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Yardımcıları Ali Akdeniz ve Muhammet Kıratlı ile birlikte Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk de çalışmaları sürekli denetleyerek aksaklıkların giderilmesi hususunda yardımcılarına gerekli talimatları veriyor. Başkan Öztürk Erenler’in sürekli geliştiğini özellikle Kentsel Dönüşüm ile Erenler’in planlı bir İlçeye dönüştürülmesi ile daha ferah ve daha refah bir Erenler için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade etti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]