Erenler Belediyesi'nden Coşkulu Sünnet Şöleni

Erenler Belediyesi tarafından bu yıl 6. düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni Programında 150 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.

Erenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Sünnet Şöleninde aileler sabahın erken saatlerinden itibaren Yunus Emre Parkı'nda toplandı. Daha sonra Palyaçolar eşliğinde Yunus Emre Parkı'nın bahçesinde sünnet çocukları gönüllerince eğlendiler.

Düzenlenen Sünnet Şöleni Programına; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler İlçe Kaymakamı Mustafa Nazmi Sezgin, Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Erenler ilçe milli eğitim müdürü Koray Oktay Özden, Erenler İlçe Nufüs Müdürü İbrahim Kurtoğlu, Erenler Mahalle Muhtarları, Erenler Belediyesi Meclis Üyeleri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Heyecanlı Bakışlar!

Sünnet öncesi protokol ile birlikte toplu resim çekilen 150 sünnet çocuğunun heyecanlı bakışları gözlerinden okundu. Sünnet olacak çocuklara kirvelik yapan Başkan Öztürk sünnet olan bütün çocuklara sünnetin ardından kol saati hediye ederek korkularını bir nebzede olsun unutturarak gönüllerini aldı.

Yemek İkramında Bulundular

Sünnet Şöleninin ardından misafirlerine Kültür Merkezinde yemek ikramında bulunan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yaptığı kısa konuşmada; “Bu tür organizasyonlarda desteklerini esirgemeyen değerli işadamlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayarak sünnet şölenimize katılımlarından dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Sakarya Millet vekili Hasan Ali Çelik vatandaşları tek tek dolaşarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]