Erenler Belediyesi Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Erenler Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ramazan etkinlikleri bu yıl da Yunus Emre Meydanı’nda devam ediyor.

Perşembe günleri hariç hergün Ramazan etkinlikleri kapsamında Yunus Emre Meydanı’nda kurulan etkinlik alanında bir ay boyunca sürecek eğlencelere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Alana kurulan sahnede Hacivat ve Karagöz gösterisi, palyaço, tahta bacak ve jonglör gösterileri ile çocuklar doyasıya eğleniyor. Eski Ramazanları bir nebze de olsa yaşatmak isteyen Erenler Belediyesi, ramazanın vazgeçilmezlerinden olan tasavvuf dinletisi ve şerbet ikramı ile ramazanı renklendiriyor.

Yunus Emre Meydanı’nda ki etkinlik alanına geldiğinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, meydan içerisinde ki vatandaşlarla sohbet etti. Ramazan Ayı’nın ibadetin, toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı ay olduğunu belirten Başkan Öztürk “Ramazan Ayı’nın bir diğer vazgeçilmezi de Ramazan eğlenceleri. Yunus Emre Meydanımızda Ramazan etkinlik alanımızda Erenlerlilere bir ay boyunca unutulmaz bir Ramazan yaşatacağız. Hemşerilerimiz hem geçmiş Ramazanları yâd edecek hem de eğlenecek” dedi.

28 Haziran Pazar günü Çarşamba Pazarının içerisinde ki kumaş pazarının kurulduğu Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde, Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından İftar verileceğini hatırlatan Başkan Öztürk, 1 Temmuz Çarşamba Çaybaşı ve 3 Temmuz Cuma günü ise Bekirpaşa Mahallesinde ki Halk İftarlarına herkesi davet ederek, Ramazan ayının tüm insanlığa ve Dünya’ya huzur, mutluluk ve barış getirmesini dilediğini söyledi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]