Erenler Belediyesi kar timi 24 saat görev başında

Erenler Belediyesi Fen İşlerine bağlı kar timi ekipleri yoğun kar yağışından etkilenerek kapanan yolları açmak için 24 saat mücadele veriyor.

Gece ekibi sabaha kadar ana artellerde tuzlama çalışması yaparken gündüz ekibi ise kapanan yolları açmak için görev yapıyor. Kar timi ekipleri iş makineleri ile birlikte Erenler genelinde yoğun kar yağışından oluşabilecek tehlikelere karşı 4 adet CSB ve 1 adet greyder ile 5 ekip ve toplamda 20 personelle 2 vardiya halinde 24 saat görev yapıyor. Bu kapsamda İlçe genelinde sürdürülen çalışmalarla kapanan yollar muhtarların belediye ile koordineli çalışmaları sayesinde şikayetlere anında müdahale ediliyor.

Ulaşımda oluşabilecek sıkıntıların önüne geçmek için ekiplerin önceden hazırlandığını belirten Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Erenler Belediyesi olarak beklenen kar yağışı için gerekli önlem ve tedbirlerimizi alarak ekiplerimizi hazır hale getirmiştik. Yoğun kar yağışının etkisini göstermesi ile de kapanan yollara anında müdahale ederek vatandaşlarımızın rahat bir ulaşım sağlaması için çalışmalarımızı 7/24 sürdürüyoruz” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]