Erenler Belediyesi Çaybaşı Mahallesi'nde iftar verdi

Erenler Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen halk iftarları Çaybaşı mahallesinde devam etti.

Çaybaşı Mahallesi düğün salonunda düzenlenen iftar programına; Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Emine Soytürk, Erenler Belediyesi meclis üyeleri, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten ve Çaybaşı mahallesi sakinleri katıldı.

İftar Programına katılan tüm mahalle sakinlerinin masalarını gezerek tek tek selamlayan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztrürk’e vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. İftar öncesi kısa bir selamlama konuşması yaparak mahalle sakinlerine hitap eden Başkan Öztürk, milletin ilk kez cumhurbaşkanını doğrudan kendisinin seçeceğini dile getirerek 10 Ağustos’ta Çankaya’nın Milletin Çankaya’sı olacağını ifade etti.

Mahalle sofralarında hep birlikte iftar etmenin, oruç açmanın bahtiyarlığını yaşadıklarını ve bunun için Allah’a hamd ettiklerini belirten Başkan Öztürk, Ramazan ayında dayanışmanın en güzel örneğini mahalle sofralarında gördüklerini belirtti.

İftardan sonra Hürriyet Mahallesi çay bahçesinde mahalle sakinleri ile biraraya gelen Başkan Öztürk, mahalle sakinlerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek mahalleden ayrıldı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]